Bitcoin kopen.com

Bitcoins kopen met IDEAL & koers info

Ethereum kopen

Ethereum is een zeer interessant project dat in potentie een veel groter idee is dan bitcoin.

Waarom is het in potentie een groter idee dan bitcoin? Dat is omdat ethereum een ontwikkelplatform is waarop applicaties kunnen worden gebouwd en contracten kunnen worden afgesloten die decentraal zijn, een voordeel daarvan is dat de data niet muteerbaar is en dat zelfs de programmeur het contract niet meer kan veranderen nadat het is gepubliceerd.

De ether, de onderliggende token van ethereum, fungeert als brandstof voor het programma/ contract zodat er geen verspillingen van resources optreden. Het is de bedoeling dat een contract dat draait in ethereum nooit offline gaat, met de eerste release frontier hebben ze bewezen dat dat mogelijk is want het netwerk is nooit offline geweest.

Koop hier ether met bitcoin:

Het Ethereum project heeft nu dus twee werkende releases opgeleverd. De laatst opgeleverde homestead release moet het systeem nog stabieler maken.

Als dat stabiel is zullen meer nieuwe exchanges de onderliggende munt Ether (ETH) gaan toevoegen en zal er waarschijnlijk een flinke koersstijging plaatsvinden. Omdat er momenteel belangrijke applicaties worden gepland op het ethereum netwerk denken wij dat de waarde van de Ether in de toekomst groter wordt, hoe meer belangrijke applicaties erop draaien, hoe belangrijker het wordt.

Een erg interessant project dat gepland is op het ethereum netwerk is bijvoorbeeld Augur, dit is een gedentraliseerd voorspellings netwerk waarmee de 'wisdom of the crowd' wordt gehanteerd om inzicht te krijgen in de waarschijnlijkheid van uitkomsten van events die nog moeten plaatsvinden.

Een ander interessant project is Slock.it, dit is een combinatie van een software en hardware lock, gebaseerd op de kracht van de blockchain.

Vooruitlopend op het succes van die applicaties en ethereum zelf is het interessant om te weten waar je ether kopen kan en hoe je dat kan doen.

Wij zullen in de toekomst meer informatie over Ethereum plaatsen hier.

Lees meer op de officiele site: https://ethereum.org.