Bitcoin kopen.com

Bitcoins kopen met IDEAL & koers info

Guldens kopen

Een mooi Nederlands project is de gulden NLG (Nederlandse guldens).

De gulden is terug van weggeweest. De gulden was bijna vergeten maar hij is weer terug in het straatbeeld, alleen nu in een nieuw digitaal jasje gestoken. Weet u nog hoe de gulden munt eruit zag? weet u nog hoe de gulden briefjes eruit zagen? Gebaseerd op de bitcoin technologie is er nu het gulden project, gestart door een groep Nederlandse ontwikkelaars. Hierdoor is het mogelijk om direct guldens naar elkaar over te maken, het is een kwestie van seconden, vergelijkbaar met een pintransactie, het enige wat je nodig hebt is de zogenaamde wallet, deze kan je downloaden op je PC of laptop.

Ook is er een mooie IOS wallet app, dus deze kan je downloaden op je iphone en dan fungeert je iphone dus als een digitale portomonnee waarmee je direct bij een groeiend aantal winkelier kan betalen. Een aantal winkeliers die al guldens accepteren zijn;

  • Subway
  • Coffee Central
  • Spion Gadgets
  • Little People Speelgoed
  • Voor de kleine princes

Er is dus een groeiend aantal winkeliers die guldens accepteren, daarnaast is het mogelijk om bij elke winkelier die bitcoin accepteert, ook met guldens te betalen, dit zorgt voor een nog bredere ondersteuning en acceptatie. Indien u zelf winkelier bent kunnen wij u helpen met het accepteren van de gulden.

Er zijn rond de 1780 miljoen guldens beschikbaar, dus er zijn ongeveer 100 guldens per Nederlander, dit is handige informatie voor het geval overgaat tot guldens kopen want 1 gulden is namelijk op het moment van schrijven ongeveer 0.0014 EUR waard. U kunt er dus 714 krijgen voor 1 euro, dit is een behoorlijk aantal.

Het gulden project heeft ook een android app in ontwikkeling, als deze af is wordt het nog makkelijker om guldens uit te wisselen en vanaf dat moment zijn de grootste systemen ondersteund waardoor er mooi platform klaar staat voor de digitaal bewuste Nederlanders en een stevige promotie campagne kan beginnen. Op dit moment is er nog vrij weinig aan marketing gedaan. Vanuit investering opzicht is nu gulden kopen misschien geen slechte beslissing.